dcsimg Landskapsingenjör - Ramböll Sverige AB
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Mobilitet driver den ekonomiska och sociala utvecklingen framåt. Idag när 53 % av världens befolkning är bosatta i städer är effektiva transportsystem en väldigt viktig del i att skapa levande stadsmiljöer.  Vi arbetar i några av världens största infrastrukturprojekt och är ledande på den nordiska marknaden.

 
 
 

Landskapsingenjör

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas, vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra våra visioner om ett hållbart samhälle söker vi nu en detaljprojekterande landskapsingenjör till vårt kontor i Malmö. Du kommer i första hand kommer att arbeta med projektering av utemiljöer. Vi siktar mot att kunna arbeta med alltifrån upprättande av idéskisser till bygghandling och ser att du är den tekniske experten inom landskap.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och fritt arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag med god tillväxt. Vi satsar just nu på att växa inom klimatanpassning och ekosystemtjänster vilket är nära kopplat till vår nya marknadssektor Planning and Urban Design och konceptet Liveable Cities. Vi söker därför dig som vill vara med och bidra med ditt tekniska kunnande till framtidens gröna infrastruktur för hållbart stadsbyggande.

Vi söker därför en landskapskapsingenjör med inriktning projektering. Du kommer att arbeta tillsammans med våra landskapsarkitekter och bl.a. ansvara för ritningar, detaljlösningar, mängder, AMA, beskrivningar, samt bidra med fördjupad kännedom om växter och jordar. 

Vi söker dig
För att möta efterfrågan och utveckla våra tjänster söker dig som har:

  • Examen som landskapsingenjör
  • Ca 5 års erfarenhet eller mer som landskapsingenjör inom projektering
  • God vana av projekteringens olika skeden och handlingar
  • Ett CV som innehåller projektering olika typer av stadsrum och växtlighet

Det är även meriterande om du har:

  • Projekterat dagvattenanläggningar
  • Arbetat som uppdragsledare

Som person är du kreativ, nyfiken, tekniskt lagd och gillar att arbeta med kollegor med annan utbildningsbakgrund. Du har en passion för att tillsammans med landskapsarkitekter använda vegetation för att lösa tekniska problem, skapa nya biotoper, rum och upplevelsevärden i staden. Du gillar att ta dig an utmaningar inom projektering samt behärskar AMA Anläggning och Auto-CAD väl.

Varför Ramböll?
På Ramböll vet vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och professionell.

Frågor?

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Olsson på 010-615 54 31. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Sista ansökningsdag 2017-08-13
Arbetsort Malmö

Sök jobbet