dcsimg Hans Arvidsson - Ramböll Sverige AB
    
|
- Vi jobbar multidisciplinärt och internationellt och är experter på dagsljusinlänkning och styrsystem.


Hans Arvidsson


Ljusdesign och belysningsplanering
E: hans.arvidsson@ramboll.se
T: +46 10 615 6275
: +46 (70) 228 58 03


Hans Arvidsson är senior expert inom belysning och ljusdesign på Ramböll. Det han inte vet om ljus och belysning är nästan inte värt att känna till.  

– Jag har arbetat i branschen i över 20 år och har varit med om mycket. Men det som är så fantastiskt och som fascinerar mig är att teknikerna hela tiden utvecklas och förbättras. Det krävs att man hänger med i svängarna för det är helt klart en marknad under stor förändring. Vi håller oss i framkant genom att driva forskningsprojekt kring LED och OLED och att lyssna av marknaden på rätt sätt, säger han.

Vet vad som krävs
Ett naturligt inslag det dagliga arbetet med ljusdesign och dagsljusplanering av inom- och utomhusmiljöer är miljö- och hållbarhetscertifieringar.

– Det är viktigt att vara lyhörd på vad kunden vill ha och behöver. På samma gång är det i min roll lika viktigt att fungera som rådgivande konsult med stor inblick i regler och bestämmelser. Om en kund vill få sitt projekt certifierat enligt exempelvis LEED, BREEAM eller CEEQUAL vet jag och mina kollegor exakt vad som krävs. Det upplever jag att våra kunder uppskattar; man vill ha en påläst, trygg och stabil partner som även vågar tänka i nya banor.

Vill du jobba med Hans? Läs mer om hur vi arbetar inom belysning och se våra lediga tjänster.