dcsimg Ramböll förstärker med chef för projektutveckling - Ramböll Sverige AB
    
|
den 29 juni 2017

Ramböll förstärker med chef för projektutveckling

Björn Tell tar plats i Rambölls ledningsgrupp som Director Project Development. Hans uppgift blir att leda arbetet med projektutveckling och öka andelen stora projekt.

 

– Ramböll är ett företag som verkar i enlighet med mina värderingar, som arbetar långsiktigt och tar ansvar med stöd i sin ägandeform, det är unikt. Det ska bli spännande att tillhöra ett innovativt, internationellt och snabbfotat företag som har stora möjligheter att stärka sin position på marknaden, säger Björn Tell om det nya jobbet.

Björn Tell kommer närmast från Vattenfall, med ansvar för engineering, där han har byggt upp ett Center of excellence inom teknik samt projektledning. Han har tidigare erfarenheter både från konsultbranschen och beställarsidan och har jobbat med såväl affärsutveckling som verksamhetsutveckling.

– Vår bransch behöver utvecklas för att bidra till samhällsutvecklingen i högre grad. Björn Tell kommer att hjälpa oss att utveckla verksamheten och att koppla ihop våra affärserbjudanden till en helhet. Vi ska bli bättre på att samordna stora projekt även över landsgränser, säger Niklas Sörensen, vd för Ramböll i Sverige.

Redan i Almedalen gör Björn Tell sitt första framträdande som representant för Ramböll Sverige. Se Rambölls program under almedalsveckan på ramboll.se/almedalen

Kontaktperson

Boel Bengtsson
PR-ansvarig
T0761-257287
010-615 61 45
Eboel.bengtsson@ramboll.se