dcsimg Lina Vicsai blir ansvarig för strategi- och konceptutveckling på Ramböll  - Ramböll Sverige AB
    
|
den 2 oktober 2017

Lina Vicsai blir ansvarig för strategi- och konceptutveckling på Ramböll

Ramböll fortsätter växa och har rekryterat Lina Vicsai till en nyinrättad roll som ansvarig för strategi – och konceptutveckling.
 

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Ramböll och att få bidra till Rambölls fortsatta utveckling. Fokus på kundupplevelse och förståelse för nya och digitala lösningar kommer att vara centralt för att skapa värde och bidra till samhällsutvecklingen i ett affärslandskap under stark förändring, säger Lina Vicsai.

– Lina Vicsai har tidigare varit på bolag som utmanat med nya affärsmodeller för att möta förändrade kundbehov, vilket ligger precis i linje med Rambölls strategi, säger Niklas Sörensen, vd på Ramböll Sverige.
Lina Vicsai kommer från AMF Fastigheter där hon varit marknads- och kommunikationschef och ingått i bolagsledningen. Dessförinnan arbetade hon i 12 år på Vattenfall, där hon har haft ett antal chefsbefattningar, bland annat som chef för varumärke och omvärldsanalys på koncernnivå.
– Jag är glad att ännu en gång få arbeta på ett bolag som tänker långsiktigt och bidrar till samhällsutvecklingen och samtidigt har mod att tänka nytt och vilja leda förändringen i branschen, säger Lina Vicsai.

Lina Vicsai kommer att rapportera till vd Niklas Sörensen och tillträder sin befattning den 2 oktober 2017.

Kontakt

Boel Bengtsson
PR-ansvarig
T0761-257287
010-615 61 45
Eboel.bengtsson@ramboll.se