Nyexad Brand- och Riskingenjör

Är du i början av din karriär och vill vara med och forma framtidens hållbara samhälle? Då ska du söka till oss på Ramboll. Vi rekryterar nu framtidens talanger. Som en av Europas tre ledande samhällsrådgivare med lång erfarenhet på den globala marknaden skapar vi visionära, hållbara och prisbelönta byggnader som förhöjer livsstandarden för de boende och förbättrar den omgivande miljön.
Inom Brand- och Risk kommer du att kunna arbeta med det mesta inom brandskyddsteknisk rådgivning och riskhantering. Ditt ansvar och dina utmaningar bygger på din vilja och förmåga att växa. Vi söker nya medarbetare till städerna Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö!

Vi erbjuder
Hos oss på Ramboll får du omsätta teori till praktik i spännande och samhällsutvecklande projekt. Under handledning av seniora kollegor får du möjlighet att utmana dig själv och snabbt växa in och utvecklas i din roll. Som juniorkonsult på Brand- och Risk kommer du att delta i genomförandet av projekt och arbeta som en viktig del av ett projektteam. Du kommer få en mentor som stöd i både teknik och de interna processerna.

Vi söker dig
För att lyckas i denna roll söker vi både dig som tagit examen nu i vår eller kommer tar den till hösten 2018 inom Brand och risk, samt att du som junior är motiverad och driven till att lära dig.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts. Med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan vi erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.
Ramboll är ett företag med starka och tydliga värderingar. Företaget startades för att vara med och skapa ett bättre samhälle och det är fortfarande vår ambition. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor.  Vi är ett sammansvetsat gäng på våra enheter och värdesätter att ha kul tillsammans. Vår interna kultur bygger på samarbete och den grunden skapar vi gemensamt genom aktiviteter och kunskapsöverföring.
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Nygren på telefonnummer 070 635 62 56. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige

Sista ansökningsdag 2018-05-31
Arbetsort Stockholm

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Krukmakargatan 21
Box 17009
SE-104 62 Stockholm
Tel: +46 (0)10 615 60 00
Fax +46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se