Varför Ramboll?

Vill du arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare och som tänker långsiktigt och hållbart?

Kontakt

ung på ramboll

Rekrytering

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat i en platt organisation. Det är en modell vi tror på och som ger den enskilde medarbetaren stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Dessutom är det viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Arbeta utomlands

Ramboll finns över i stort sett hela världen. Det öppnar möjligheter för en karriär utanför Sveriges gränser med internationella projekt och kollegor från jordens alla hörn. Vill du jobba på Ramboll utomlands? Sök bland lediga tjänster på www.ramboll.com

Onboarding

Den första tiden som anställd hos oss är viktig. Vi har ett ambitiöst och uppskattat introduktionsprogram i tre nivåer som alla nyanställda genomgår. På så sätt kommer du snabbt in i jobbet och får en grundläggande förståelse för vår verksamhet, både i Sverige och globalt.

After Work

Vi ser till hela människan. Det betyder att vi är måna om att våra medarbetare mår bra, både på och utanför arbetet. Vi anordnar regelbundet gemensamma aktiviteter som bio- och dartkvällar, skridresor, studiebesök, föreläsningar, konstutställningar, bokcirklar och sportaktiviteter.

 

 

 

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Krukmakargatan 21
Box 17009
SE-104 62 Stockholm
Tel: +46 (0)10 615 60 00
Fax +46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se

Övriga webbplatser

Övriga webbplatser