dcsimg Varför Ramböll? - Ramböll Sverige AB
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varför Ramböll?

Vill du arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Och som tänker långsiktigt och hållbart?

Då kan Ramböll vara rätt för dig.

 
 

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Vår organisation är platt. Det är en modell vi tror på och som ger den enskilde medarbetaren stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Dessutom är det viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

 

Arbeta utomlands
Ramböll finns över i stort sett hela världen. Det öppnar möjligheter för en karriär utanför Sveriges gränser med internationella projekt och kollegor från jordens alla hörn.

Vill du jobba på Ramböll utomlands? Sök bland lediga tjänster www.ramboll.com
Onboarding
Den första tiden som anställd hos oss är viktig. Vi har ett ambitiöst och uppskattat introduktionsprogram i tre nivåer som alla nyanställda genomgår. På så sätt kommer du snabbt in i jobbet och får en grundläggande förståelse för vår verksamhet, både i Sverige och globalt.
After Work
Vi ser till hela människan. Det betyder att vi är måna om att våra medarbetare mår bra, både på och utanför arbetet. Vi anordnar regelbundet gemensamma aktiviteter som bio- och dartkvällar, skridresor, studiebesök, föreläsningar, konstutställningar, bokcirklar och sportaktiviteter.

Kontakt