dcsimg Attraktiv arbetsgivare - Ramböll Sverige AB
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bland Nordens mest attraktiva arbetsgivare för sjätte året i rad

Ramböll ligger i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna i Norden. Det framkommer av den undersökning Universum gör årligen bland ingenjörsstudenter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. För sjätte året i rad kammar vi hem en topplacering, denna gång som den näst mest attraktiva arbetsgivaren. Endast Microsoft kommer före och petar ner Ramböll från förstaplatsen. 
 
När 38 000 studenter från de nordiska länderna får tycka till om sin framtida karriär drömmer de om balans mellan arbete och privatliv, professionell utveckling, utmanande arbetsuppgifter, bra meriter för den fortsatta karriären och konkurrenskraftig lön.  

 − Det är väldigt roligt att studenterna ser oss som en så attraktiv arbetsgivare och vill arbeta hos oss. Det är ett gott betyg och vi är stolta över att år efter år rankas så högt, säger Monica Bergqvist, HR-direktör på Ramböll.

Ramböll fick topprankningar som nummer ett respektive två i Universums undersökning även 2011, 2012, 2013, 2014 och 2015. Se hela listan från 2016 här.

Kontakt

Suzanne Nygren, HR-chef Ramböll Sverige
Suzanne Nygren
HR-chef
T+46 10 615 6040
Efirstname.lastname@ramboll.se