dcsimg Student - Ramböll Sverige AB
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi söker 150 nyexade ingenjörer

Nu rekryterar vi 150 nyexade ingenjörer till Ramböll i Sverige. Studerar du samhällsbyggnad eller byggteknik och är klar med dina studier till sommaren 2017? Då är du välkommen att söka till oss senast den 26 februari!

 
 
Vi växer och söker nyutexaminerade ingenjörer som vill vara med oss på resan att bygga morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Bra infrastrukturlösningar som gynnar både människor och miljö är det som driver oss. Sammanlagt ska vi tillsätta 150 tjänster inom hela vår verksamhet. Vi söker bland annat nya medarbetare inom samhällsbyggnad, geoteknik, bro, BIM, VVS, energi och väg & gata. 

Du hittar alla lediga tjänster i vår jobbank. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 26 februari 2017.

Börja din karriär hos oss

Vi erbjuder dig utmanande och intressanta projekt, samarbete över kompetensområden och möjlighet att jobba i en internationell miljö. Hos oss får du stort eget ansvar redan från start. Du utvecklas genom bra mentorskap och kunniga kollegor. Vi erbjuder dig också tydliga karriärvägar så du kan växa i din yrkesroll.

Som medarbetare på Ramböll blir du en del av ett företag som ägs av stiftelsen Ramboll Foundation. Att vara stiftelseägda innebär att vi arbetar långsiktigt utan att fokusera på kortsiktiga vinster. På så sätt kan vi skapa bestående värden för våra medarbetare, kunder och för samhället i stort.

 

Nordens mest attraktiva arbetsplats bland studenter

Nordens ingenjörsstudenter har sedan 2011 rankat Ramböll som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Några faktorer som värderas högt i rankingen är en dynamisk arbetsmiljö, att Ramböll kan erbjuda bra meriter för den fortsatta karriären, professionell utveckling, utmanande arbetsuppgifter, konkurrenskraftig lön och ett bra tjänsteutbud. Det är förutsättningar som gör att vi kan erbjuda en attraktiv arbetsplats.


 

Mer information i vår studentbroschyr

 
Ung på Ramböll

Läs mer

Kontakt

Petra Elisson
Rekrytering- och Employer Branding
T+46 (10) 615 6021
Epetra.elisson@ramboll.se
Malin Borg
Rekrytering
T+46 10 615 6044
Emalin.borg@ramboll.se