dcsimg Student - Ramböll Sverige AB
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Börja din karriär hos oss

Vi erbjuder dig utmanande och intressanta projekt, samarbete över kompetensområden och möjlighet att jobba i en internationell miljö. Hos oss får du stort eget ansvar redan från start. Du utvecklas genom bra mentorskap och kunniga kollegor. Vi erbjuder dig också tydliga karriärvägar så du kan växa i din yrkesroll. 
 
Som medarbetare på Ramböll blir du en del av ett företag som ägs av stiftelsen Ramboll Foundation. Att vara stiftelseägda innebär att vi arbetar långsiktigt utan att fokusera på kortsiktiga vinster. På så sätt kan vi skapa bestående värden för våra medarbetare, kunder och för samhället i stort.

Du hittar alla lediga tjänster i vår jobbank.

 

Nordens mest attraktiva arbetsplats bland studenter

Nordens ingenjörsstudenter har sedan 2011 rankat Ramböll som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Några faktorer som värderas högt i rankingen är en dynamisk arbetsmiljö, att Ramböll kan erbjuda bra meriter för den fortsatta karriären, professionell utveckling, utmanande arbetsuppgifter, konkurrenskraftig lön och ett bra tjänsteutbud. Det är förutsättningar som gör att vi kan erbjuda en attraktiv arbetsplats.

universum logo

 

Mer information i vår studentbroschyr

 
Ung på Ramböll

Läs mer

Kontakt

Petra Elisson
Rekrytering och Employer Branding
T+46 (10) 615 6021
Epetra.elisson@ramboll.se
Malin Borg
Rekrytering
T+46 10 615 6044
Emalin.borg@ramboll.se