dcsimg Praktisera inom management consulting på Ramböll - Ramböll Sverige AB
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Praktisera inom management consulting på Ramböll

 
 

Ramböll Management Consulting erbjuder varje termin attraktiva praktikplatser. Vi ser det som ett naturligt första steg i karriären och en chans att få prova på yrket som managementkonsult mot både offentlig och privat sektor. Du får en större inblick i hur vi jobbar med analyser, utvärderingar, strategi- och organisationsutveckling samt ledarskap och utbildning.

Vi arbetar med uppdragsgivare internationellt, nationellt, regionalt och lokalt. Som praktikant hos oss kommer du ingå i ett konsultteam och tilldelas en personlig handledare som ger dig bästa möjliga coaching under resans gång.  Du kommer att arbeta i olika uppdrag och uppdragsfaser. Du deltar även i försäljningsarbete och marknadsaktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som är statsvetare, statistiker, sociolog, beteendevetare, socionom, nationalekonom eller företagsekonom och som är intresserad av att arbeta med samhällsutveckling genom att stötta våra uppdragsgivare med analys och utvärdering och/eller strategi- och organisationsutveckling i en kreativ miljö.

Vi värdesätter att du är ambitiös, har stark analytisk förmåga och är samhällsengagerad. Som person är du prestigelös, utvecklingsorienterad och tycker om att jobba i team. 

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Förmåner

Utöver en givande och utvecklande praktik ersätter vi för luncher och SL-kort. Om du inte har praktik i din utbildning eller om du är färdig med din examen så erbjuder vi även en månatlig ersättning.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till praktik@ramboll.com.

Din ansökan ska inkludera cv, betygskopior samt ett personligt brev där du beskriver vem du är, vilken utbildning och vilka intressen du har samt varför du söker dig till oss.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna och kallar till interju löpande.

Om du har några frågor går det bra att maila dessa till ovanstående mailadress så svarar vi så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!    

Kontakt

Om du har frågor angående praktik på Ramböll Management Consulting är du välkommen att maila dem till Lotta Bringnäs.

Lotta Bringnäs
Management Consulting, Stockholm
T+46 70 445 26 43
Elotta.bringnas@ramboll.com