Om oss

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. 

Fasad Ramboll kontor

Kontakt

Niklas Sörensen

VD Ramboll Sverige
T: +46 70-268 97 35

Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Vi välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team för att nå innovativa lösningar.

Se filmen om Ramboll:

Kort version (3 minuter)

Lång version (8 minuter)

 

Den svenska verksamheten

I den svenska verksamheten ingår Ramboll Sverige samt Ramboll Management Consulting. Ramboll Sveriges huvudkontor finns i Stockholm. I Sverige har Ramboll ca 1 800 medarbetare på ett 30-tal kontor.

Rambolls organisation skapar goda förutsättningar att lära känna kunden och kundens behov så att Ramboll kan erbjuda koncernens samtliga tjänster. Det gör att varje uppdrag kan tillsättas resurser utifrån uppdragets specifika behov av spetskompetens.

Företagspresentation

Företagspresentation Ramboll Sverige

Öppna eller ladda ner vår företagspresentation här.


Läs mer

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Krukmakargatan 21
Box 17009
SE-104 62 Stockholm
Tel: +46 (0)10 615 60 00
Fax +46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se

Övriga webbplatser

Övriga webbplatser