dcsimg Om oss - Ramböll Sverige AB
   
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om oss

Ramböll är en ledande samhällsrådgivare med över 13 000 experter i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och har en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. 
 
Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Vi välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team för att nå innovativa lösningar. Se filmen om Ramböll till höger eller klicka på någon av länkarna nedan.

Kort version (3 minuter)

Lång version (8 minuter)

 

Den svenska verksamheten

I den svenska verksamheten ingår Ramböll Sverige AB samt Ramböll Management Consulting AB. Ramböll Sveriges huvudkontor finns i Stockholm. I Sverige har Ramböll ca 1 700 medarbetare på ett 30-tal kontor.

Rambölls organisation skapar goda förutsättningar att lära känna kunden och kundens behov så att Ramböll kan erbjuda koncernens samtliga tjänster. Det gör att varje uppdrag kan resurssättas utifrån uppdragets specifika behov av spetskompetens.

 

Läs mer i vår företagspresentation

 
Företagspresentation Ramböll Sverige

Läs mer

Kontakt

Niklas Sörensen
VD Ramböll Sverige
T+46 070-268 97 35
Eniklas.sorensen@ramboll.se