dcsimg Byggnader - Ramböll Sverige AB
    
|
 
 
BIM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Byggnader

Fastigheter och byggnader av olika slag är en naturlig del i våra samhällen och vardagsliv. Vår designfilosofi bygger på att alltid göra plats för nya erfarenheter. Som en av Europas tre ledande byggkonstruktörer med decennier av erfarenhet på den globala marknaden skapar vi visionära, hållbara och prisbelönta byggnader som förhöjer livsstandarden för de boende och förbättrar den omgivande miljön.
 
 
Vi har vunnit ett flertal utmärkelser inom designinnovation och kvalitet. Vi utmanar normen för att skapa ännu bättre, funktionella och kostnadseffektiva lösningar.

Med BIM (Building Information Modelling) bygger vi upp prototyper i 3D. På så sätt koordinerar och optimerar vi konstruktionsfaser och tidplanering.

Hållbarhet är viktigt för oss. Vi arbetar bland annat efter miljöcertifieringar inom Miljöbyggnad, Green Building, CEEQUAL, LEED, BREEAM och DGNB. Vi projekterar mer än 10 miljoner kvadratmeter byggnader varje år, vilket uppskattningsvis motsvarar 10 000 olika byggnadsprojekt i varierande storlek.
 

Läs mer

 
Broschyr Byggnader

Buildings for a better future

Ladda ned

Kontakt

Börje Eriksson
Börje Eriksson
Divisionschef Buildings
T+46 10 615 15 13
Eborje.eriksson@ramboll.se
Niclas Sundgren
Marknadsansvarig Buildings
T+46 10 615 3468
Eniclas.sundgren@ramboll.se