dcsimg Kontor - Ramböll Sverige AB
     
|
 
 
BIM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontor

Välbefinnandet för de personer som arbetar inne i kontorsbyggnaderna är viktigt för produktiviteten och för det innovativa tänkandet. Vår närmiljö påverkar oss människor och inverkar på vårt humör, vår kreativitet, vårt sätt att tänka och på vårt sätt att arbeta. Det gör projekteringen av nya kontorsbyggnader till en komplex process med många faktorer att ta hänsyn till.

Utseendet och atmosfären i kontorsbyggnaden har också mer och mer blivit en del av företagens identitet. Byggnaden sänder ut signaler både till omvärlden och till de anställda om vilken typ av organisation som bedriver sin verksamhet där.

 
 
 

Rambölls nya huvudkontor

Visionen för Rambölls nya huvudkontor var ett hållbart referensprojekt med helhetsperspektiv. Därför planerade huvudkontorets projektgrupp i nära samarbete med Rambölls mest erfarna hållbarhetsspecialist en lokal med så många hållbara lösningar som möjligt. Rambölls fokus på möjligheter till kunskapsutbyte återspeglas i den arkitektoniska idén, inspirerad av Barcelonas världskända shoppinggata, Las Ramblas. Arkitekterna Dissing+Weitling har integrerat Ramblas-konceptet i byggnadens centrala utrymmen.

Läs mer om Rambölls nya huvudkontor här.

Rambölls nya huvudkontor

 

Kontakt

Gunnar Samuelson
Marknadschef
T+46 10 615 60 75
Egunnar.samuelson@ramboll.se